Uitzending
DWDD - 7-10-2010

7-10-2010

DWDD

3477 x bekeken | 0 reacties
8
Gasten in de uitzending van donderdag 7 oktober zijn o.a.: Jean van de Velde, Riek Dekker, Alain Clark. Muziek is er van Liza Ferschtman met Daniël Kramer, tafelheer is Giel Beelen.

Vandaag werd het tragische nieuws bekend dat de 44-jarige acteur en zanger Antonie Kamerling zich in de nacht van woensdag op donderdag van het leven heeft beroofd. Hij laat zijn vrouw, de actrice Isa Hoes en hun kinderen Merlijn en Vlinder achter. Kamerling verkreeg grote bekendheid door de rol van Peter Kelder in GTST. Daarna speelde hij in vele speelfilms, tv-series en musicals.

Jean van de Velde
Vanavond te gast: Jean van de Velde. Hij is de regisseur achter de succesvolle serie ‘All Stars’, waarin Kamerling meerdere seizoenen de rol van Hero speelde.

Riek Dekker
Riek Dekker is de oma van ‘zeilmeisje’ Laura Dekker en auteur van het boek over de jonge zeilster. Laura wilde een record vestigen door als jongste solozeiler rond de wereld te varen, maar werd tegengehouden door Bureau Jeugdzorg en de Raad voor de Kinderbescherming. Na veel juridisch getouwtrek mocht Laura begin augustus toch aan haar reis beginnen. Vanavond aan tafel een gesprek met Riek Dekker en via een Skype-verbinding zal ook Laura meepraten.

Alain Clark
Alain Clark is één van Nederlands meest succesvolle zangers. Hij brak in 2007 definitief door met de single 'This Ain't Gonna Work'.
Het debuutalbum van Alain Clark heette 'Alain Clark' en was Nederlandstalig. Dit album werd een redelijk succes, maar Clark's definitieve doorbraak kwam met het album 'Live it Out' (2007), dat geheel Engelstalig was.

Liza Ferschtman
Liza Ferschtman is violist. Als dochter van twee musici begon ze al op zeer jonge leeftijd met het spelen van viool. Ze trad op in binnen- en buitenland met orkesten als het Koninklijk Concertgebouworkest en Rotterdams Philharmonisch Orkest.

Tafelheer: Giel Beelen
Giel Beelen is één van de regelmatig terugkerende tafelheren bij DWDD, waar hij bovendien altijd wat van de nieuwste muziek laat horen. Giel is radio-DJ bij 3FM, waar hij het ochtendprogramma 'Giel' presenteert.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op donderdag 7 oktober door de VARA. Te gast waren Alain Clark, Giel Beelen, Jean van de Velde en Liza Ferschtman. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie