Uitzending
DWDD - 7-5-2010

7-5-2010

DWDD

2903 x bekeken | 0 reacties
9
Gasten in de uitzending van vrijdag 7 mei zijn: Peter R. de Vries, de complete Rabobankwielerploeg en Yolanthe Cabau van Kasbergen en Hans van der Togt. Muziek is er van A Silent Express, tafelheer is Marc-Marie Huijbregts.

Peter R. de Vries
Aankomende zondag wijdt Peter R. de Vries een uitzending aan Maria Mosterd, schrijfster van het boek 'Echte mannen eten geen kaas'. In dit boek beschreef zij haar ervaringen als slachtoffer van Loverboy Manou. De misdaadverslaggever twijfelt aan het verhaal. Hij onderzoekt aan de hand van politiedocumenten, wetenschappers en betrokkenen of de verhalen van Mosterd wel kloppen.

Hans van der Togt
Hans van der Togt presenteerde in de jaren '90 het toen zeer succesvolle tv-spel 'Rad van Fortuin'. Het programma werd in 1998 van de buis gehaald en een slechte periode begon. Zijn drank, -en drugsgebruik waren een publiek geheim. Dit jaar is van der Togt weer op de buis te zien, als panellid in 'Ranking the Stars', en lijkt zijn ster wederom reizende.

Yolanthe Cabau van Kasbergen
Zaterdag gaat de 101e editie van de Giro D'Italia van start in Amsterdam. In oktober 2009 werd bekend dat Yolanthe Cabau van Kasbergen het gezicht wordt van dit wielerevenement. In de uitzending van 7 mei komt zij samen met Erik Dekker, Gerard Kemper en Bauke Mollema aan tafel. Tevens is de gehele RABOploeg aanwezig in de studio.

Giro D'Italia 2010
De Giro D'Italia, één van de grootste sportevenementen ter wereld, begint dit jaar voor het eerst in de geschiedenis in Amsterdam. De Raboploeg is de enige Nederlandse ploeg die zaterdag aan de start verschijnt. De complete ploeg is vanavond in de studio: renners, mecaniciens, chauffeurs, enz. Bij Matthijs schuiven aan: ploegleider Erik Dekker, verzorger Gerard Kemper en kopman Bauke...

Marc-Marie Huijbregts
Met zijn spontane, onnavolgbare humor is Marc-Marie Huijbregts een vaste tafelheer voor de vrijdagavond! Hij werd bij het grote publiek bekend met zijn optredens in ‘Dit Was het Nieuws’. Het tv-programma ‘Wie is de Mol?’, de film ‘Alles is Liefde’ en de tv-serie ‘Het Schaep met de Vijf Pooten’ volgden.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op vrijdag 7 mei door de VARA. Te gast waren Hans van der Togt, Erik Dekker, Marc-Marie Huijbregts, Peter R. de Vries, Bauke Mollema en Yolanthe Cabau van Kasbergen. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie