Uitzending
DWDD - 10-5-2010

10-5-2010

DWDD

1996 x bekeken | 0 reacties
9
De gasten in de uitzending van maandag 10 mei zijn: Jan de Wit, Jort Kelder, Rob de Nijs, Daniël Lohues, Jan Rot en Javier Guzman. Muziek is er van Stevie Ann. Tafelheer is Prem Radhakishun.

Jan de Wit
Vandaag presenteerde de Commissie De Wit haar onderzoek naar de crisis. De Commissie pleit onder meer voor verscherpt en beter toezicht op de gehele financiële sector en een Europese toezichthouder. Voorzitter Jan de Wit licht vanavond de bevindingen toe en gaat in op de kritiek dat de Commissie niet deskundig en streng genoeg zou zijn geweest.

Jort Kelder
Jort Kelder bespreekt met Jan de Wit de bevindingen van de Commissie de Wit. Is strenger toezicht iets waar Jort zich in kan vinden?

Rob de Nijs, Jan Rot en Daniël Lohues
Rob de Nijs komt dit jaar met een nieuw album. Daniel Lohues heeft het album geproduceerd en Jan Rot heeft samen met een aantal anderen de liedjes geschreven. In de uitzending van vanavond komen de drie hierover praten.

Javier Guzman
Onlangs kwam cabaretier Javier Guzman weer negatief in de publiciteit. Tijdens een voorstelling in Gent maakte hij een verwarde indruk en roddels over een nieuw drankprobleem deden de ronde. In de uitzending van vanavond komt hij tekst en uitleg geven over alle ophef van de afgelopen tijd.

Stevie Ann
Onlangs bracht de Nederlandse singer-songwriter Stevie Ann haar derde album 'Light up' uit. De eerste single 'What goes on' is tevens de titelsong van de Nederlandse film 'First Mission'. Ze speelt in de uitzending het nummer 'Light Up'.

Prem Radhakishun
Prem Radhakishun is advocaat en programmamaker. In 2009 was hij op tv te zien met ‘De School van Prem’. In het verleden presenteerde hij onder meer ‘Premtime’.

Hij werd geboren in Suriname, maar kwam na de ‘Decembermoorden’ naar Nederland. Hij studeerde rechten aan de VU en werd in 1990 beëdigd als advocaat. Al tijdens zijn studie was hij journalistiek actief. Zo heeft hij gewerkt voor BNR Nieuwsradio en het Parool. In 2003 volgde Premtime.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op maandag 10 mei door de VARA. Te gast waren Jort Kelder, Rob de Nijs, Javier Guzman, Jan Rot, Stevie Ann, Prem Radhakishun, Jan de Wit en Daniël Lohues. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie