Uitzending
DWDD - 14-5-2009

14-5-2009

DWDD

6775 x bekeken | 0 reacties
9
De gasten van donderdag 14 mei zijn Zilveren Nipkowschijf-winnaars van 't Vrije schaep: Carry Tefsen, Jenny Arean, Job Gosschalk, Frank Houtappels en Georgina Verbaan. Ook Paul Witteman, Andries Knevel, Paul Montagne, Jeroen van den Berg en Bob Ultee zijn te gast. Tafeldame is Yvon Jaspers en muziek is er van Stuurbaard Bakkebaard.

Frank Houtappels
''t Vrije schaep' heeft de Zilveren Nipkowschijf 2009 gewonnen! Een deel van de cast is vanavond te gast in DWDD, en ook Frank Houtappels, scenarioschrijver van de serie.

Georgina Verbaan
Georgina Verbaan speelt met verve de rol van Lena Braams.

Carry Tefsen
Carry Tefsen speelt de rol van Opoe Withof in ''t Vrije schaep' en 'Het schaep met de vijf pooten'.

Jenny Arean
Jenny Arean maakt furore met de rol van Riek Balk in de serie.

Job Gosschalk
Job Gosschalk is castingdirector en de drijvende kracht achter ''t Vrije Schaep' en 'Het schaep met de vijf pooten': hij is degene die de twee series een nieuw leven inblies. Ook was hij één van de producenten van 'Alles is liefde'.

Paul Witteman
De dagelijkse talkshow 'Pauw & Witteman' gaat na aanstaande vrijdag de zomerstop in, 'Knevel & Van den Brink' nemen het de komende negen weken over: zelfde zender, zelfde tijdstip, ook actualiteit en stuk voor stuk nieuwsgerichte journalisten.

Andries Knevel
Hoe denken Paul Witteman en Andries Knevel eigenlijk over elkaar en elkaars programma? Vanavond zijn beide presentatoren te gast in DWDD.

Stuurbaard Bakkebaard
Stuurbaard Bakkebaard timmert al lange tijd behoorlijk aan de weg in Nederland en in 2009 verscheen alweer hun vierde album 'L'Amour. Theo Maassen is groot fan van de Eindhovense band, die vanaf nu versterkt wordt door DJ DNA. De band is vanavond te gast in DWDD en treedt op, dus luister en oordeel zelf!

Bob Ultee
Quote publiceert vandaag de lijst '100% Selfmade', een lijst van de honderd rijkste Nederlanders jonger dan veertig, die hun fortuin eigenhandig hebben vergaard. Drie van hen zijn vanavond te gast, waaronder Bob Ultee (30). Hij staat op plaats 35 is verantwoordelijk voor het verzorgingsmerk Sabon in België en Luxemburg.

Paul Montagne
De 29-jarige Paul Montagne staat 84e op de Quote 100% Selfmade lijst en is algemeen directeur van 'Get me in!', dat kaarten voor evenementen verkoopt. Ook hij is vanavond te gast.

Jeroen van den Berg
Tot slot is ook miljonair Jeroen van den Berg (37) te gast. Hij staat 68e op de lijst eigenaar van autobedrijf 'Carlink'.

Yvon Jaspers
Yvon Jaspers is tv-presentatrice van onder meer de kijkcijferhit 'Boer zoekt vrouw'. Op 25 februari 2009 maakte ze haar debuut als tafeldame in De Wereld Draait Door. In het verleden presenteerde de Brabantse voor 'Het Klokhuis' en 'Wonderen Bestaan' en speelde ze in 'Rozengeur en Wodka Lime'. Ook was ze de mol in 'Wie is...de Mol?' in 2005. Het derde seizoen van 'Over mijn lijk' van BNN...

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op donderdag 14 mei door de VARA. Te gast waren Jenny Arean, Carry Tefsen, Andries Knevel, Paul Witteman, Job Gosschalk, Yvon Jaspers, Georgina Verbaan, Jeroen van den Berg en Frank Houtappels. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!