Uitzending
DWDD - 18-5-2009

18-5-2009

DWDD

2555 x bekeken | 0 reacties
8
Te gast op maandag 18 mei zijn Hans Wiegel, Cesar Zuiderwijk, Elvis Peeters en Nicole van Bael. Muziek is er van Miss Montreal en Sophie Hilbrand is tafeldame van Matthijs van Nieuwkerk!

Hans Wiegel
Hoewel hij zich uit het openbare politieke leven heeft teruggetrokken, is hij achter de schermen nog druk aanwezig: Hans Wiegel. De VVD-coryfee heeft nog steeds een mening over zijn partij, en zowel partijleider Mark Rutte als Kamerlid Jeroen Dijsselbloem uitten hierover hun ongenoegen. Wat vindt Wiegel hiervan? En hoe moet het verder met de VVD, die in de peilingen op 15 zetels staat?

Miss Montreal
DWDD blikt in deze twee laatste weken terug op onze muziekontdekkingen van het afgelopen seizoen. Sanne Hans, oftewel Miss Montreal, is er zo één. Haar titelloze debuutalbum ligt vanaf vandaag in de winkel en vanavond laat ze hier in DWDD een nummer van horen!

Cesar Zuiderwijk
Ceasar Zuiderwijk is de drummer van de band Golden Earring. Daarnaast heeft hij ook een eigen muziekschool, genaamd 'Music Station'. Vanavond komt hij praten over zijn theatervoorstelling 'Slagdroom', vreemde drumstokken en natuurlijk Golden Earring.

Elvis Peeters
De Vlaamse schrijver Elvis Peeters maakte in de jaren 80 punkmuziek met zijn band Aroma di Amore. Vanaf de jaren 90 richt hij zich samen met zijn literaire partner Nicole van Bael op het schrijven, wat in 1992 leidt tot het debuut 'Het uur van de aap'. In 2009 komt de roman 'Wij' uit. Daarover komt hij samen met zijn schrijfpartner Van Bael op 18 mei in DWDD praten.

Nicole van Bael
Nicole van Bael is de literaire partner van Elvis Peeters. Samen zijn zij de 'Nicci French' van België en hebben al diverse romans geschreven zoals 'Brancusi', 'De ontelbaren' en nu in 2009 de roman 'Wij'. Hierover komen zij vanavond samen praten.

Sophie Hilbrand
Sophie Hilbrand is tv-presentatrice en actrice. Bij 'De Wereld Draait Door' is ze regelmatig tafeldame. Ze werd bekend door het tv-programma '6-pack', waar ze een overstap naar BNN aan overhield. Ze presenteerde vele programma’s voor de omroep, waaronder ‘Try Before You Die’, ‘Lijst 0’ en ‘Spuiten en Slikken’. Ook deed ze mee aan ‘Ranking the Stars’.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op maandag 18 mei door de VARA. Te gast waren Cesar Zuiderwijk, Hans Wiegel, Sophie Hilbrand en Miss Montreal. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie