Uitzending
DWDD - 12-5-2009

12-5-2009

DWDD

2303 x bekeken | 0 reacties
9
De gasten van dinsdag 12 mei zijn Jos Nijhuis, Catherine Keyl, John Ewbank, Laura Jansen en Vincent Icke. Tafeldame van Matthijs van Nieuwkerk is Carice van Houten.

Jos Nijhuis
Toen Jos Nijhuis op 1 januari dit jaar benoemd werd tot president-directeur van Schiphol, had hij niet kunnen bedenken hoe het die eerste maanden zou lopen. De vliegtuigcrash van Turkish Airlines en de Mexicaanse griep zorgen voor een imagoprobleem van de luchthaven. De crisis in de luchtvaartsector in het algemeen maakt het er niet gemakkelijker op.

Catherine Keyl
Gisteren is de website van Catherine Keyl online gegaan: Catherine.nl. Op deze website laat zij vrienden aan het woord over onder andere lifestyle, eten en wonen, maar schrijft zij zelf ook haar eigen blog. Vanavond vertelt ze over haar verdere plannen.

Laura Jansen
Laura Jansen is geboren in Nederland, maar woont al lange tijd in de Verenigde Staten. Daar is de zangeres al geruime tijd doorgebroken en speelde bijvoorbeeld als enige op de bruiloft van comédienne Ellen Degeneres. Als het aan producent en tekstschrijver John Ewbank ligt gaat Laura Jansen nu in Nederland ook doorbreken.

John Ewbank
John Ewbank is de man achter vele hits: hij schreef onder meer nummers voor Marco Borsato, Gordon, Paul de Leeuw en VanVelzen. Hij zat in de jury van Idols 4 en heeft een neus voor muzikaal talent: de in Amerika doorgebroken Laura Jansen brengt hij vanavond naar De Wereld Draait Door.

Vincent Icke
Sterrenkundige Vincent Icke zit vanavond weer op de Stoel van Steinz: hij zal weerman spelen, maar dan wel over het weer in het heelal. Een kosmisch weerbericht dus!

Carice van Houten
Carice van Houten is één van Nederlands bekendste film- en toneelactrices van dit moment. Ze maakte in 1997 haar filmdebuut met 'Drie Ronden', en speelde vervolgens in talloze films, waaronder 'Suzy Q.', 'Minoes' en 'Ik Omhels Je met Duizend Armen'. In 2006 brak ze ook door in het buitenland, na haar rol in 'Zwartboek' van Paul Verhoeven. Ze speelde achtereenvolgens in films met Tom Cruise...

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op dinsdag 12 mei door de VARA. Te gast waren Carice van Houten, Catherine Keyl, John Ewbank, Jos Nijhuis, Vincent Icke en Laura Jansen. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie