Uitzending
DWDD - 19-5-2009

19-5-2009

DWDD

4020 x bekeken | 0 reacties
7
De gasten van dinsdag 19 mei zijn Frans Timmermans, Kluun, Jan Donkers, Midas Dekkers, Pierre van Hooijdonk en Emile Schelvis. Tafeldame van Matthijs van Nieuwkerk is Georgina Verbaan en Rigby treedt op!

Midas Dekkers
Albert Einstein zei het al: 'If the bee disappeared off the surface of the globe then man would only have four years of life left'. De bijen worden met uitsterven bedreigd, maar is dat echt zo schadelijk voor mens en dier als Einstein stelde? Midas Dekkers weet er meer van.

Kluun
De komende weken kunnen we niet om Bruce Springsteen heen: de Amerikaanse artiest is dé topact van Pinkpop en aanstaande donderdag wordt een documentaire over hem uitgezonden op Canvas. Schrijver Kluun is groot fan en legt ons uit wat er precies zo goed is aan de zanger.

Frans Timmermans
Ook Frans Timmermans, staatssecretaris van Europese Zaken, is groot fan van Springsteen. Hij refereerde zelfs aan het laatste album van de zanger 'Working on a dream' in de toespraak die hij in New York hield naar aanleiding van 400 jaar Amsterdam-New York. Ook was hij aanwezig bij de persconferentie over 40 jaar Pinkpop.

Jan Donkers
Ook DJ en journalist Jan Donkers luistert maar al te graag naar Bruce Springsteen.

Georgina Verbaan
Georgina Verbaan is actrice en brak door met haar rol in de soap 'Goede Tijden Slechte Tijden'. Op dit moment is ze te zien in 'Het Vrije Schaep' ('met de Vijf Pooten'). Bij DWDD is ze geregeld tafeldame. Voor haar rol in 'Het Vrije Schaep' ('met de Vijf Pooten') ontving Georgina in 2008 een Beeld en Geluid Award voor beste actrice. De uitgesproken vegetariër speelde na 'GTST' in films als...

Pierre van Hooijdonk
Zijn schitterende vrije trappen, al zijn clubs en zijn optredens in Oranje: alles komt voorbij op de dvd 'Het laatste gevecht', de autobiografie van Pierre van Hooijdonk. De oud-voetballer van onder meer Feyenoord en Celtic wilde zijn carrière in beeld tonen en vanavond praat hij hier in DWDD over.

Emile Schelvis
Emile Schelvis is sportjournalist en werkte in het verleden voor onder meer de NOS. Het afgelopen jaar heeft hij Pierre van Hooijdonk van zeer dichtbij gevolgd en maakte de documentaire 'Het laatste gevecht' over de voormalig profvoetballer.

Rigby
Na hun optreden in DWDD van 29 januari, hebben de jongens van Rigby niet stilgezeten: onder meer het voorprogramma van de Kaiser Chiefs, opnames in Amsterdam en een grote hit op de Antillen volgden. Op 11 juni verschijnt hun debuutalbum 'Everything must go' en vanavond laten ze daar vast wat van horen!

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op dinsdag 19 mei door de VARA. Te gast waren Pierre van Hooijdonk, Frans Timmermans, Midas Dekkers, Raymond van de Klundert, Jan Donkers, Georgina Verbaan en Emile Schelvis. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie