Uitzending
DWDD - 22-5-2009

22-5-2009

DWDD

1621 x bekeken | 0 reacties
7
Te gast op vrijdag 22 mei zijn Erik van Muiswinkel, Dirk Scheringa en Hans Dorrestijn. Jan Mulder is tafelheer van Matthijs van Nieuwkerk. Er is muziek van DeWolff.

Hans Dorrestijn
Voor liefdesverdriet kun je behandeld worden; vanaf begin juni kun je hier voor terecht in een polikliniek van de VU in Amsterdam. Hans Dorrestijn is expert op het gebied van al het verdriet dat de liefde met zich mee kan brengen.

Dirk Scheringa
Dirk Scheringa geeft commentaar op de trainerswissel bij AZ: Louis van Gaal vertrekt naar Bayern München en Ronald Koeman neemt bij AZ zijn plaats in.

DeWolff
Het succes van de band DeWolff is na het optreden in de DWDD van afgelopen seizoen niet meer te stoppen. De jongens treden wekelijks op in het land en kregen het Amsterdamse Paradiso helemaal vol. Er komt nu een nieuwe cd van DeWolff uit en één van de nummers laten ze vanavond horen.

Erik van Muiswinkel
Komende zaterdag zendt de VARA het programma “Grenzen aan de grap” uit. Erik van Muiswinkel gaat hierin op zoek naar wat leuk is in het buitenland, wat niet leuk is, en wat wel mag en niet mag.

Jan Mulder
Jan Mulder is de vaste DWDD-tafelheer van de vrijdag. Deze oud-profvoetballer, voetbalanalyticus en schrijver laat zijn licht op veel onderwerpen schijnen. Jan Mulder voetbalde tijdens zijn profcarrière voor Anderlecht en Ajax. Hij speelde vijf interlands voor het Nederlands Elftal. Een knieblessure noopte hem om op 30-jarige leeftijd een einde te maken aan zijn carrière.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op vrijdag 22 mei door de VARA. Te gast waren Erik van Muiswinkel, Jan Mulder, Hans Dorrestijn en Dirk Scheringa. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie