Uitzending
DWDD - 7-5-2009

7-5-2009

DWDD

2532 x bekeken | 0 reacties
9
Te gast op donderdag 7 mei zijn Dennis en Cor van der Geest, Willibrord Frequin en Saskia Mulder. Muziek is er van Kim Hoorweg en Paul de Leeuw is tafelheer!

Dennis en Cor van der Geest
'Mijn gevoel zei dat ik nog wel een medaille kan winnen op het komende WK. Ik denk dat ik nog mee kan met de top', zei Dennis van der Geest vandaag, maar toch stopt hij met het bedrijven van judo op topniveau, omdat 'de diepe motivatie om alles eruit te halen niet meer aanwezig is'. Vanavond praat hij samen met vader en trainer Cor over zijn beslissing én toekomstplannen.

Willibrord Frequin
Willibrord Frequin is door een producent benaderd om terug te komen met een nieuwe versie van 'De Week van Willibrord'. In het voormalige SBS6-programma ging Frequin op zijn eigen manier achter het nieuws aan. In DWDD vertelt hij vanavond hoe hij zelf denkt over een eventuele terugkeer.

Kim Hoorweg
Trijntje Oosterhuis, Candy Dulfer, Perquisite en Prince-toetsenist Chance Howard: zomaar wat namen die hebben meegewerkt aan het tweede album van de 16-jarige Kim Hoorweg, 'My recipe for a happy life'. Op dit album heeft de jazz-zangeres zich meer laten beïnvloeden 'funky latin-grooves' en dát laat ze vanavond horen in De Wereld Draait Door!

Saskia Mulder
Saskia Mulder, zus van voormalig topmodel Karen, werkt en leeft momenteel in Engeland, samen met Slumdog Millionaire-producent Christian Colson. De actrice, bekend van onder meer 'The descent', heeft nu haar tweede boek uit, 'Alex', over de relatie tussen twee zussen. Vanavond vertelt Saskia in DWDD over haar boek en haar leven.

Paul de Leeuw
Paul de Leeuw is tv-presentator, zanger en heeft een eigen productiemaatschappij, E.V.A. Hij presenteert al een aantal jaar het succesvolle ‘Mooi! Weer de Leeuw’. In het verleden presenteerde De Leeuw programma’s als ‘De Schreeuw van de Leeuw’, ‘Ranking the Stars’ en ‘Muilen Dicht!’. Zijn huidige tv-programma ‘Mooi! Weer de Leeuw’ is al enkele jaren zeer succesvol en wordt tegenwoordig over...

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op donderdag 7 mei door de VARA. Te gast waren Paul de Leeuw, Willibrord Frequin, Dennis van der Geest, Cor van der Geest, Saskia Mulder en Kim Hoorweg. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie