Uitzending
DWDD - 4-2-2013

4-2-2013

DWDD

1033 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending onder meer: Prem Radhakishun, Sweder van Wijnbergen, Huub van der Lubbe. Muziek is er van Vox von Braun, tafelheer is Jan Mulder.

Prem Radhakishun en Sweder van Wijnbergen
Het is 2 februari 2011. Prem Radhakishun heeft professor economie Sweder van Wijnsbergen te gast in zijn programma op radio 1. Het onderwerp: gde grote financiële problemen van SNS en zelfs een mogelijk faillissement. De vrijdag genationaliseerde bank reageerde alsof er geen vuiltje aan de lucht was. Sterker nog: Prem werd een 'dronken aardbei' genoemd.
Inmiddels domineert de zaak al dagenlang het nieuws en is Nederland boos om het vermeende mismanagement en de bonussen van oud-topman Sjoerd van Keulen. Aan tafel de hoofdrolspelers van de uitzending van destijds: Prem Radhakishun en Sweder van Wijnbergen.

Huub van der Lubbe
De bijna 60-jarige Huub van der Lubbe is al 33 jaar frontman van De Dijk. Hij is vergroeid met zijn band en benadrukt dat hij niet van plan is op te stappen, maar hij vond het tijd voor een solo-project: ‘Simpel Verlangen’. Op de plaat begeleidt hij zichzelf op akoestische gitaar en zingt naast bekende De Dijk-nummers, ook liedjes die nooit eerder zijn opgenomen én een aantal covers.

Giel Beelen
Veur väöl minse is Vastelaovend de leukste en sjoenste tied van ’t jaor en daoveur wille veer hie in De Waereld Draoit Deur get aandacht aon besjtaeje. Giel Beelen is op zeuk nao de beste meziek in zien pregram op de radio.
Giel Beelen is op zoek naar de beste carnavalshit van het jaar. Er zijn tien genomineerden, morgen wordt de top 3 bekend gemaakt en woensdag komt hier een winnaar uit. Bij ons in de studio zijn een aantal acts uit de top 10 aanwezig. Wat vind jij de beste carnavalshit?

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op maandag 4 februari door de VARA. Te gast waren Huub van der Lubbe, Jan Mulder, Prem Radhakishun, Sweder van Wijnbergen en Giel Beelen. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie