Uitzending
DWDD - 7-2-2013

7-2-2013

DWDD

1459 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending onder meer: Wendy van Dijk en Freek Vonk. Muziek is er van Jacco Gardner, tafelheer is Giel Beelen.

Wendy van Dijk
Zonder twijfel is ze één van de leukste en best uitgevoerde typetjes van de afgelopen jaren op de Nederlandse tv. Met haar doorschijnend witte huid, geringe Engelse woordenschat, maar ook een bizar grote mond voor zo'n kleine dame, hield Japanse 'journaliste' Ushi de meest grote (inter)nationale sterren voor de gek. Samen met haar rechterhand Hiromi Tojo wist ze grootheden als Adèle, Jamie Oliver en Lionel Richie in de meest gênante, maar hilarische situaties te manoeuvreren.

Freek Vonk
Dierenliefhebbers luiden de noodklok. Het is niet vijf voor twaalf, maar 1 voor twaalf voor de vuursalamander in Nederland. Een aantal jaren geleden kwamen er nog duizenden voor in de bossen van Limburg, inmiddels is dit aantal teruggelopen tot slechts 28. Wetenschappers kunnen de raadselachtige en plotselinge sterfte van dit aandoenlijke diertje niet verklaren. Als een ultieme poging om het diertje van de ondergang te redden worden de laatste exemplaren in quarantaine gehouden door de Universiteit van Gent. Onze eigen huisbioloog Freek Vonk zet zich in voor het dier, als ambassadeur.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op donderdag 7 februari door de VARA. Te gast waren Giel Beelen, Freek Vonk en Wendy van Dijk. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie