Uitzending
Buitenhof - 1-2-2009

1-2-2009

Buitenhof

1241 x bekeken | 0 reacties
7
In Buitenhof een kennismakingsgesprek met de nieuwe minister voor Wonen, Wijken en Integratie Eberhard van der Laan. Hoe gaan de minister verder met de erfenis van voorganger Ella Vogelaar? En Nout Wellink, president Nederlandsche Bank (DNB). Onder andere over de staatssteun voor ING Bank en de rol van de DNB daarbij.

Eberhard van der Laan
De nieuwe minister voor Wonen, Wijken en Integratie Eberhard van der Laan. Een terugblik op zijn jaren als politicus in Amsterdam en zijn werkzaamheden als advocaat. Hoe gaat de nieuwe minister verder met de erfenis van zijn voorganger Ella Vogelaar. Op dit moment woedt er in de Partij van de Arbeid een discussie over het te voeren beleid. Kiest Van der Laan voor de zachte of harde aanpak.

Nout Wellink
De president van de Nederlandsche Bank Nout Wellink geeft zijn visie op de staatssteun voor ING BANK en de rol van de Nederlandsche Bank daarbij. Ook zal worden gesproken over de dekkingsproblemen bij de pensioenfondsen en de maatregelen die moeten worden genomen.

Presentatie: Peter van Ingen
Column: Jos de Beus
Einredactie: Corinne Hegeman

Deze uitzending van het programma Buitenhof is uitgezonden op zondag 1 februari door de VARA, de VPRO en de NPS. Te gast waren Eberhard van der Laan, Ella Vogelaar, Jos de Beus en Nout Wellink. De presentatie was in handen van Peter van Ingen.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie