Uitzending
Beau - Aflevering 12

Aflevering 12

Beau

24-11-2020

| 1079 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van Beau onder andere:

Hoe gaat Jamal Ben Saddik Rico Verhoeven verslaan?
Het gevecht om de wereldtitel kickboxen gaat plaatsvinden op 30 januari 2021: Rico Verhoeven vs. Jamal Ben Saddik. Het staat 1-1, dus het ultieme gevecht om de wereldtitel is aanstaande! Jamal Ben Saddik legt hij uit hoe hij Rico gaat verslaan.

'Mijn man bedreigde me met wapen'
Wereldwijd krijgt n op de drie vrouwen te maken met lichamelijk of seksueel geweld. In Nederland is dat bijna de helft. Olcay Gulsen groeide op met een gewelddadige vader. Ellen Vermeulen werd jarenlang mishandeld door haar man. Vanavond delen ze hun verhaal.

'Ik ga Baudet niet missen'
Onze verslaggever Jar Ferwerda ging op zoek naar Theo Hiddema. In Den Haag vroeg hij politici om een reactie nu Thierry Baudet zich heeft teruggetrokken als lijsttrekker en partijvoorzitter van Forum voor Democratie.

Dennis Schouten bracht bijzonder bezoek aan Thierry Baudet
Aan de soap bij Forum voor Democratie komt geen einde. De ophef over homofobe en extreemrechtse ideen binnen de jongerentak heeft inmiddels de complete partij in chaos gestort. Voor het radioprogramma Veronica Inside ging Dennis Schouten op bezoek bij Thierry Baudet. Althans, dat was de bedoeling...

In deze uitzending van Beau waren Jar Ferwerda en Olcay Gulsen te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 12 werd uitgezonden op dinsdag 24 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie