Uitzending
Beau - Aflevering 10

Aflevering 10

Beau

20-11-2020

| 2727 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending van Beau onder andere:

Gaat Dolly Parton onze Patricia Paay van haar troon stoten?
Dolly Parton wil weer op de cover van de Playboy! Daarmee gaat ze een record breken, namelijk dat van oudste playmate. Nu hangt die medaille nog om de nek van Patricia Paay...

OG3NE - I Will Always Love You
De drie zussen van Ogene zingen voor ons de grootste hits van Dolly Parton, waaronder I Will Always Love You.

OG3NE - Jolene
De drie zussen van Ogene zingen voor ons de grootste hits van Dolly Parton, want hun versie van het hit-nummer Jolene viel ook bij Dolly zelf enorm in de smaak!

Vinden Peter R. de Vries en Gerald Roethof elkaar wel aardig?
Advocaat van Jos B., Gerald Roethof, en woordvoerder van de familie Verstappen, Peter. R de Vries, staan lijnrecht tegenover elkaar in de zaak-Nicky Verstappen. Vinden ze elkaar wel aardig?

Gerald Roethof gaat in hoger beroep in de zaak-Nicky Verstappen
Na 22 jaar is er vandaag een dader veroordeeld in de zaak Nicky Verstappen. Jos B. moet twaalf en half jaar de cel in voor het ontvoeren en misbruiken van het 11-jarige jongetje, met de dood als gevolg en het in bezit hebben van kinderporno. Advocaat Gerald Roethof gaat in hoger beroep.

Het mooiste sportmoment van 2020 volgens Mart Smeets
2020 had een fantastisch sportjaar moeten worden, maar toen kwam corona. Mart Smeets schreef er een boek over, "Stille Sport."

In deze uitzending van Beau waren Mart Smeets, Nicky Verstappen en Peter R. de Vries te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 10 werd uitgezonden op vrijdag 20 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!