Uitzending
Beau - Aflevering 14

Aflevering 14

Beau

26-11-2020

| 1107 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Beau onder andere:

'Ik hoestte voorruit van auto eruit'
Nog één keer is het laatste woord van het jaar aan Youp van 't Hek. De afgelopen dertig jaar speelde hij al negen keer de officiële oudejaarsconference en op 31 december is het tijd voor zijn tiende en laatste. En wát een jaar was het. In maart was Youp één van de eerste bekende coronapatiënten. Tien dagen lag hij in het ziekenhuis, maar hij herstelde! Dus mogen we, gelukkig, nog één keer genieten van Youp op oudejaarsavond.

Welke geest laat Hiddema achter?
Deze week, in alle Forum voor Democratie-hectiek, diende Theo Hiddema zijn ontslag in bij Kamervoorzitter Kadija Arib. Onze verslaggever Jaïr Ferwerda zocht uit welke geest hij nalaat.

De nieuwe partij van Henk Krol
Eerder dit jaar stapte hij met ruzie uit ouderenpartij 50PLUS om nog geen half jaar later, met nog meer ruzie, zijn nieuw opgerichte Partij voor de Toekomst te verlaten. Nu het stof is neergedaald, is er opnieuw een partij: Lijst Henk Krol. Henk Krol schoof aan.

Wat gaat Forum voor Democratie nu doen?
Een dag geen nieuws over Forum voor Democratie, is een dag niet geleefd. De crisis in de partij nam vandaag voor de vierde dag op rij een bizarre wending. Floor Bremer gaf ons het laatste nieuws.

In deze uitzending van Beau waren Henk Krol, Valentin Verga, Youp van 't Hek, Jaïr Ferwerda en Theo Hiddema te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 14 werd uitgezonden op donderdag 26 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie