Uitzending
Beau - Aflevering 17

Aflevering 17

Beau

1-12-2020

| 1056 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van Beau onder andere:

'Glas is altijd halfvol'
Sterren op het Doek is een verraderlijk programma. Je denkt: ik word geportretteerd, maar in feite is het een interviewprogramma waarin je fysiek en geestelijk wordt gefileerd. En dan ook nog eens door Eus. Deze week mocht René Froger komen opdraven, op een voor hem bekend terrein: de Johan Cruijff ArenA.

'Ik was telkens aan het vluchten'
In de zomer van 2019 werd actrice Imanuelle Grives op het festival Tommorrowland in België met een hele partij drugs gepakt. Ze kreeg een jaar gevangenisstraf en haar carrière leek voorbij. Hoe heeft zover kunnen komen? En hoe kom je weer overeind na zo'n drama? Daarover schreef Imanuelle het boek Mijn Vechtershart.

Baudet weer aan het werk
We zouden het bijna vergeten, maar na de chaotische week van Forum, moest er vandaag ook weer gewoon gewerkt worden door Thierry Baudet in Den Haag. Verslaggever Jair Ferwerda zocht hem op.

Wanneer zijn we allemaal ingeënt?
Vanaf 4 januari zouden we moeten starten met vaccineren in Nederland. Ernst Kuipers geeft daarover het laatste nieuws en beantwoordt onder andere de vraag wanneer heel Nederland ingeënt is.

Is corona gevaarlijker geworden?
Het aantal coronabesmettingen is de afgelopen week opnieuw licht gedaald. Licht gedaald, want we blijven nog altijd schommelen rond het hoge niveau van vijfduizend besmettingen per dag. De vraag is in hoeverre het virus gemuteerd is en of het gevaarlijker geworden is. Aan tafel Ernst Kuipers, voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg en directeur van het Erasmus MC.

Olifant Buba mag blijven!
Eindelijk is er een einde gekomen aan de slepende onzekerheid voor circusolifant Buba. Minister Carola Schouten wilde de olifant overplaatsen naar het buitenland. Maar vandaag stemde de Tweede Kamer daar tegen: Buba mag definitief bij haar familie in Nederland blijven. Aan tafel Kevin van Geet en Lutz Freiwald, circusdirecteur en het baasje van Buba.

LuckyTV: Mensen blij met mondkapjes
Vanaf vandaag geldt een mondkapjesplicht in ons land. En dat komt voor sommige mensen erg goed uit.

In deze uitzending van Beau waren Imanuelle Grives, René Froger, Jaïr Ferwerda, Johan Cruijff en Thierry Baudet te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 17 werd uitgezonden op dinsdag 1 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie