Uitzending
Beau - Aflevering 9

Aflevering 9

Beau

19-11-2020

| 1347 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van Beau onder andere:

Kersverse The Voice-coach: Jan Smit
Morgen begint een gloednieuw seizoen van The Voice of Holland! Vaste krachten Ali B, Waylon en Anouk gaan weer opzoek naar hét nieuwe muzikale talent van Nederland. Met dit seizoen ook een nieuwe coach in de rode stoel: niemand minder dan Jan Smit! Coaches Ali B. en Jan Smit schoven aan.

Guus was bevriend met Muhammad Ali
Toen de 18-jarige Guus Dubbelman in 1976 zijn grote held Muhammad Ali ontmoette, veranderde dat zijn leven. Er ontstond een vriendschap tussen de twee. Een bijzonder verhaal dat journalist Erik Dijkstra heeft opgetekend in dit boek, Ali was mijn vriend. Hoe een schuchtere scholier uit Bennekom bevriend raakte met de beste bokser aller tijden.

Hoe is het met baby Jayme?
We volgen het verhaal van baby Jayme al sinds de zomer. Jayme heeft de zeldzame spierziekte SMA en was alleen te redden met het duurste medicijn ter wereld, Zolgensma. Met crowdfunding werd de benodigde 1,9 miljoen euro in een paar maanden opgehaald. En toen was er opeens geen arts te vinden die hem wilde helpen... In juni spraken we elkaar voor het laatst en toen stonden de zaken er niet best voor.

Hoe werkt het vaccineren straks?
Na de eerste hoopvolle signalen van farmaceuten is het nu tijd voor de vraag: welke groepen komen straks als eerste in aanmerking voor het coronavaccin? De Gezondheidsraad komt nu met een advies aan het kabinet: ouderen en zieken eerst. Aan tafel arts-microbioloog Jean-Luc Murk en huisarts Bernard Leenstra.

In deze uitzending van Beau waren Ali B., Erik Dijkstra, Jan Smit en Waylon te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 9 werd uitgezonden op donderdag 19 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie