Uitzending
Beau - Aflevering 13

Aflevering 13

Beau

25-11-2020

| 2091 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van Beau onder andere:

LuckyTV: Baudet legt uit
Er is veel gebeurd bij Forum voor Democratie. Zoveel dat Thierry Baudet het nog even uitlegd.

Baudet: 'Een dolk in mijn rug'
Het is een koningsdrama dat Shakespeare in zijn beste dagen niet had kunnen schrijven: de ineenstorting van Forum voor Democratie. Het voltrok zich in amper vijf dagen en het einde is nog niet in zicht. Thierry Baudet schoof aan en deed zijn verhaal.

Metropole Orkest en Marcel - The Show Must Go On
Het Metropole Orkest speelden samen met DI-RECT-zanger Marcel Veenendaal The Show Must Go On, in het kader van hun 75 jaar bestaan.

Wat maakt het Metropole Orkest zo bijzonder?
Wat hebben Soldaat van Oranje en de tune van Studio Sport, Chaka Khan en Gregory Porter met elkaar gemeen? De muziek is allemaal gespeeld door het Metropole Orkest. Met 4 Grammy's en maar liefst 21 nominaties is het Nederlandse orkest één van de meest succesvolle orkesten ter wereld. En het Metropole Orkest bestaat 75 jaar! We vierden het met een deel van het Metropole Orkest, Brigitte Kaandorp die vaak met het orkest heeft opgetreden, algemeen directeur Jan Geert Vierkant en Marcel van DI-RECT trad op met het orkest.

Wat maakte Maradona zo goed?
Vanmiddag om kwart over 5 Nederlandse tijd werd de voetbalwereld opgeschrikt door het plotselinge overlijden van misschien wel 's werelds beste voetballer: Diego Armando Maradona. De voetballegende overleed op 60-jarige leeftijd aan een hartstilstand. Samen met Kees Jansma en Viggo Waas eerden we de voetballegende.

Veel ophef over biografie familie De Mol
Het stond vanochtend in koeienletters op de voorpagina van De Telegraaf. Aangifte De Mol om afdreiging, familie voelt zich gechanteerd door adviseurs van ex Johnny. Dit heeft allemaal te maken met een verhaal van zes jaar geleden. Waarom is het nu nieuws? Dat komt doordat morgen een ongeautoriseerde biografie over de legendarische familie De Mol uitkomt. De schrijver van het boek, Mark Koster, schoof aan.

In deze uitzending van Beau waren Brigitte Kaandorp, Kees Jansma, Mark Koster, Thierry Baudet, Viggo Waas en Marcel Veenendaal te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 13 werd uitgezonden op woensdag 25 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie