Uitzending
Beau - Aflevering 7

Aflevering 7

Beau

17-11-2020

| 795 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van Beau onder andere:

André Hazes - Thuis
In zijn nieuwe album 'Thuis' blijft niets onbesproken. André Hazes schrijft over zijn wilde tijd, over spijt en over wederopstanding. Hij zingt het nummer 'Thuis', waarmee hij het afgelopen, turbulente jaar afsluit. Want dat is hij. Thuis. In zijn eigen lijf. Maar bovenal bij zijn vrouw en kind.

André Hazes gooide leven helemaal om
André Hazes laat in zijn album 'Thuis' niets onbesproken. Het gaat over zijn wilde tijd, over spijt en over wederopstanding. Met het nummer 'Thuis' sluit hij het afgelopen, turbulente jaar af. Want dat is hij, thuis, in zijn eigen lijf, maar bovenal bij zijn vrouw en kind.

'Dit is een unieke vondst'
Het zal je maar gebeuren. Met een metaaldetector denk je een bierdopje te vinden, maar het blijkt een zeldzame gouden geuzenpenning uit 1566. Het gouden muntje, dat in de buurt van Hoorn in een drassig veldje is gevonden leverde vandaag 40.000 euro op. De vaderlandse geschiedenis is een pronkstuk rijker. Aan tafel veilingmeester Jacco Scheper.

Bijzonder kijkje over de schouder van Obama
Yes we can! Met die boodschap stal Barack Obama in 2008 de harten van talloze Amerikanen en werd hij de eerste zwarte president van de Verenigde Staten. De man van hoop en verandering geeft ons nu een uniek inkijkje in zijn eerste periode als president in zijn vuistdikke autobiografie 'Een Beloofd Land'. Het boek verscheen vandaag in 24 talen en alleen al in Amerika bevat de eerste oplage 3 miljoen stuks. Michiel Vos en Rick Nieman hebben het boek voor ons gelezen.

Jaïr bezoekt boerenprotest
Boeren uit het hele land kwamen vandaag met tractoren naar Den Haag om te demonstreren tegen het kabinetsbeleid. Onze verslaggever Jaïr Ferwerda was erbij.

Groot nieuws over testen in Nederland
Nederland blijft nog zeker een maand in gedeeltelijke lockdown. Want hoewel het aantal coronabesmettingen gestaag daalt, gaat het in de ziekenhuizen maar mondjesmaat beter. En dus konden premier Mark Rutte en zorgminister Hugo de Jonge het land nog altijd geen uitzicht bieden op ontspanning met de feestdagen. Ernst Kuipers, voorzitter Landelijk Netwerk Acute Zorg en Marieke van de Zilver, politiek verslaggever van RTL Nieuws, schoven aan.

In deze uitzending van Beau waren André Hazes, Barack Obama, Hugo de Jonge, Jaïr Ferwerda, Mark Rutte, Michiel Vos en Rick Nieman te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 7 werd uitgezonden op dinsdag 17 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie