Uitzending
Beau - Aflevering 8

Aflevering 8

Beau

18-11-2020

| 1268 x bekeken | 1 reacties
6
In deze uitzending van Beau onder andere:

Dwight, Shirma en Berget - Total Praise
Deze week start op Netflix een nieuwe talentenjacht: Voices of Fire. Weer een talentenjacht? Ja, weer eentje, maar deze is wel degelijk anders. Muziekproducer Pharrell Williams gaat op zoek naar gospelzangers. Gospel zing je niet met je stem, maar met je ziel. Aan tafel de beste gospelzangers van Nederland: Berget Lewis, Shirma Rouse en Dwight Dissels.

De magie van scheidsrechter zijn
Voetbaldocumentaires gaan altijd over doorgesnoven hooligans, de genialiteit van Lionel Messi of de spiermassa van Cristiano Ronaldo. Er is één man die bijna nooit in de spotlights staat: de scheidsrechter. Daar brengt de IDFA documentaire The Game nu verandering in. Eén van onze topscheidsrechters Danny Makkelie schoof aan. Hij was de jongste scheidsrechter ooit die een Europa League finale floot.

Beau gaat vol spanning carbidschieten!
Nu we met oudjaar geen vuurwerk kunnen afsteken is het carbidschieten ineens razend populair: je kunt daarmee een enorme explosie veroorzaken. Maar is het wel veilig?

'Eloise geniet van het leven'
Een filmpje op TikTok van Eloise van Oranje. Er ontstond veel kritiek op het filmpje en inmiddels is het verwijderd. Haar moeder Laurentien van Oranje reageerde.

Merlijn zat jarenlang thuis van school
In Nederland gaan steeds meer kinderen langdurig niet naar school. En dat terwijl de overheid in 2015 een plan lanceerde om het aantal zogenoemde "thuiszitters" naar nul te brengen. Jaarlijks gaan bijna 5000 kinderen langer dan drie maanden niet naar school. Prinses Laurentien van Oranje en ervaringsdeskundige Merlijn Goldsack schoven aan.

In deze uitzending van Beau waren Berget Lewis, Prinses Laurentien en Shirma Rouse te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 8 werd uitgezonden op woensdag 18 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie