Uitzending
Beau - Aflevering 16

Aflevering 16

Beau

30-11-2020

| 1186 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van Beau onder andere:

LuckyTV: Chaos bij ProRail
Thuisblijven vanwege een droge hoest en vanuit huis het halve land voorzien van spoorwissels. Er waren veel zieken vandaag en dat zorgde voor problemen bij ProRail.

Hoe kan dit, Hans?!
Fred Kaps. Ze noemen hem de Johan Cruijf onder de goochelaars. Als enige ooit won hij drie keer de World Championship of Magic. Hij verbijsterde Mies Bouwman, Ed Sullivan, The Beatles en Queen Elisabeth. Het is 40 jaar geleden dat de legendarische Kaps overleed. Om hem te eren verschijnt er een boek en Hans Klok, groot bewonderaar van Fred Kaps, werkte er aan mee. Hans deed een van zijn typische goocheltrucs.

Bizarre act van Hans Klok!
Hans Klok eert de 40 jaar geleden overleden Fred Kaps. Een wereldberoemde goochelaar uit Nederland. Een inspiratiebron voor Hans, die meeschreef aan een boek over Kaps. Om de wonderen wereld van de magie te laten zien, deed Hans een bizarre truc!

Hans: de sugardaddy 2.0
Luxe tripjes naar verre oorden, een designertas, nieuwe Louboutins, of, waarom ook niet, een nieuw stel borsten. En dat allemaal in ruil voor aandacht, gezelschap of seks. In de documentaire 'Hans Betaalt de Schade' duikt filmmaker Mildred Roethof in de wereld van de rijke mannen. En van de vrouwen die ze volgde, was Marianna van Leeuwen.

'Leven Grosjean gered door veiligheid auto'
Aan tafel racelegende Jan Lammers en racedeskundige Mark Koense, die een biografie over Lammers schreef. Ook keken we terug op de crash van Romain Grosjean tijdens de Grand Prix van Bahrain.

Experiment: neemt zuurstof af door mondkapje?
Na maanden van twijfel is het zover: de mondkapjesplicht. Vanaf morgen moet iedereen van 13 jaar en ouder in publieke ruimtes een mondkapje op. Aan tafel arts-microbioloog Jean-Luc Murk en huisarts in opleiding Bernard Leenstra.

In deze uitzending van Beau waren Hans Klok, Jan Lammers, Mark Koense en Mildred Roethof te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 16 werd uitgezonden op maandag 30 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie