Uitzending
Beau - Aflevering 15

Aflevering 15

Beau

27-11-2020

| 1324 x bekeken | 0 reacties
3
In deze uitzending van Beau onder andere:

Snollebollekes over zijn kersthit!
Rob Kemps alias Snollebollekes heeft een ware kersthit gemaakt: 'Beuk De Ballen Uit De Boom'.

LuckyTV: Voor echte vuurwerkliefhebbers!
Ondanks het verbod kunnen vuurwerkliefhebbers hun hart ophalen...

Emotioneel moment voor Peter R. de Vries
De afgelopen drie jaar volgde Ewout Genemans in het diepste geheim één van de grootste politieonderzoeken ooit in Nederland: de zoektocht naar de dader in de zaak Nicky Verstappen. Nu Jos B. vorige week is veroordeeld, mogen de beelden voor het eerst worden uitgezonden.

Joost Eerdmans blikt terug op chaos bij FvD
Het lijkt inmiddels de polderversie van House of Cards: de chaos bij Forum voor Democratie. De strijd binnen de partij gaat maar door. Vanavond heeft het bestuur Baudet zijn partijlidmaatschap ontnomen, maar Baudet legt zich daar niet bij neer. Hij eist dat het bestuur hem zijn partij terug geeft. De soap begon bijna een week geleden.

Joost Eerdmans: 'Er is ruimte voor een klassieke partij op rechts'
Hij was twee dagen kandidaat-lijsttrekker voor Forum voor Democratie. Die partij heeft hij inmiddels verlaten, samen met Nicki Pouw-Verweij, Eva Vlaardingerbroek en Annabel Nanninga. Laatstgenoemde is Lijst Nanninga gestart: ziet Eerdmans een samenwerking voor zich?

In deze uitzending van Beau waren Ewout Genemans en Joost Eerdmans te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 15 werd uitgezonden op vrijdag 27 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie