Uitzending
Altijd Wat - 5-6-2012

5-6-2012

Altijd Wat

1238 x bekeken | 0 reacties
3
Dinsdag 5 juni in Altijd Wat

Een gesprek met Dries van Agt
Deze week staat de NCRV op radio en televisie uitgebreid stil bij Alpe d’HuZes. Ruim 8000 deelnemers willen dit jaar tijdens deze sportieve inzamelingsactie 30 miljoen euro ophalen voor onderzoek naar kanker. In Altijd Wat een gesprek met Dries van Agt, die onlangs het boek ‘Op weg naar de Alpe d’huez’, samen met zijn zoon Frans heeft geschreven. Wilfred Scholten spreekt met hem over zijn passie voor het wielrennen, de politiek en kanker.

BOA's onduidelijk?
Daarnaast een reportage over Buitengewone Opsporingsambtenaren. Zij waken naast de politie over onze veiligheid. Onder deze BOA’s vallen toezichthouders, stadswachten en straatcoaches. Maar daarmee is het ook een bonte verzameling van uniformen, verschillende wapenuitrustingen en onduidelijke bevoegdheden. Wordt het veiliger of onduidelijker op straat dankzij de BOA?

Is de nerd cool?
In de Feit of Fictie: is de nerd cool? Tegenwoordig hoef je niet meer bang te zijn om voor nerd te worden uitgescholden. De nerd is namelijk hot! Sterker nog, de nerd is onze hoop in bange dagen. Maar is de nerd echt zo populair als de krant ons wil doen geloven? Altijd Wat zoekt het uit.

Zing Vecht Huil Bid: schermer Bas Verwijlen
Tot slot het eerste portret uit de rubriek Zing Vecht Huil Bid van een sporter die naar de Olympische Spelen in Londen gaat: schermer en medaillekandidaat Bas Verwijlen.

Deze uitzending van het programma Altijd Wat is uitgezonden op dinsdag 5 juni door de NCRV. Te gast waren Dries van Agt, Wilfred Scholten en Bas Verwijlen. De presentatie was in handen van Ghislaine Plag.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie