Uitzending
Altijd Wat - 26-6-2012

26-6-2012

Altijd Wat

1097 x bekeken | 0 reacties
6
Dinsdag 26 juni in Altijd Wat

Deze week berichten we uit Amsterdam, Brussel en Frankfurt over de crisis in Europa en de aanstaande verkiezingen. De verkiezingscampagnes gaan over Europa, maar zullen politici het achterste van hun tong laten zien? Durven ze de eurokritische kiezer te confronteren met een visie op te toekomst, of wordt ons een rad voor ogen gedraaid?

In de Altijd Wat Wijzer alles over doping en de Nederlandse relatie daarmee. Zaterdag 30 juni gaat in Luik de grootste wielerronde ter wereld van start, de Tour de France. Ook wel genoemd de 'Tour de Doping', door de vele schandalen in de afgelopen jaren.

Daarnaast het bijzondere verhaal van de hoogbegaafde Tijl Koenderink. Hoogbegaafdheid zou een zegen moeten zijn maar voor velen is het een vloek. Ghislaine Plag gaat in gesprek met Tijl Koenderink over zijn hoogbegaafdheid, over de pesterijen op school, het onbegrip en de gebrekkige begeleiding van leraren. Hoe is hij er bovenop gekomen? En wat doet hij om hoogbegaafde kinderen te helpen?

Tot slot het vierde portret uit de rubriek Zing Vecht Huil Bid van een sporter die naar de Olympische Spelen of Paralympische Spelen in Londen gaat: Paralympisch zeiler Thierry Schmitter.

Deze uitzending van het programma Altijd Wat is uitgezonden op dinsdag 26 juni door de NCRV. Te gast was Thierry Schmitter. De presentatie was in handen van Ghislaine Plag.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie