Uitzending
Altijd Wat - 29-5-2012

29-5-2012

Altijd Wat

1317 x bekeken | 0 reacties
5
Dinsdag 29 mei in Altijd Wat

Een gesprek met Tofik Dibi. Wilfred Scholten gaat met Dibi naar Slotervaart waar hij woont en zijn roerige jeugd doorbracht. Wat drijft deze atypische politicus om lijsttrekker te willen worden van GroenLinks?

In de rubriek Feit of Fictie: Volgens een uitspraak van de Hoge Raad mogen we agenten weer ongestraft uitschelden voor ‘mierenneuker’. Wat bedoelde de Hoge Raad met die uitspraak en wat is de impact van alle media-aandacht die dit kreeg? Klopt de waarschuwing van het CDA dat het leidt tot normoverschrijdend gedrag?

De Altijd Wat Wijzer richt zich op het seksueel misbruik binnen de katholieke kerk en hoe dat zo lang kon voortgaan.

Verder in deze uitzending de uitslagen van een enquête onder de Nederlandse priesters. De redactie stuurde ruim 700 priesters een enquêteformulier met vragen over het seksueel misbruik in de katholieke kerk en het effect ervan op hun ambt. Ruim 130 priesters reageerden en verslaggever Alje Kamphuis praat met enkele van hen over intimiteit en het celibaat.

In de rubriek Zing, vecht, huil: Hedeil neemt aan de VU deel aan een internationaal studieprogramma . De blaaskanker van Hedeil blijkt nog steeds niet onder controle. Binnenkort moet ze weer geopereerd worden.

Deze uitzending van het programma Altijd Wat is uitgezonden op dinsdag 29 mei door de NCRV. Te gast was Tofik Dibi. De presentatie was in handen van Ghislaine Plag en Wilfred Scholten.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie