Uitzending
Altijd Wat - 24-4-2012

24-4-2012

Altijd Wat

1495 x bekeken | 0 reacties
4
Een gesprek met Geert Tomlow
Altijd Wat besteedt deze week uitgebreid aandacht aan de mislukte onderhandelingen in het Catshuis. Zo is er een gesprek met Geert Tomlow. Hij stond in 2006 op de kandidatenlijst van de PVV voor de Tweede Kamerverkiezingen en behoorde tot het “klasje van Geert Wilders”. Uiteindelijk werd hij niet in de Tweede Kamer gekozen. Wel kent hij Geert Wilders goed. We spreken met Geert Tomlow over de gebeurtenissen van afgelopen zaterdag en de mogelijke beweegredenen van Geert Wilders om de onderhandelingen over de miljardenbezuinigingen stop te zetten.

Feit of Fictie: 'Wie breekt betaalt'
‘Wie breekt betaalt’, is een oude politieke waarheid. Zal dit ook gelden voor Geert Wilders? En klopt dit adagium wel? In de rubriek Feit of Fictie zoeken we dit uit.

Column van Jan Kuiterbrouwer
Daarnaast staat Jan Kuitenbrouwer in zijn column stil bij de plotselinge interesse van Geert Wilders in onze ouderen.

30 ondernemers pleegden zelfmoord door economische crisis in Italië
Verder een reportage over de economische crisis in het noorden van Italië. In de regio Veneto hebben sinds het begin van de crisis in 2009 ruim 30 ondernemers zelfmoord gepleegd. Na Lombardije telt Veneto de meeste ondernemers met eigen bedrijven in de bouwsector, schoenenproductie en kledingindustrie. Het overgrote deel zijn kleine familiebedrijven die extra hard geraakt worden door de crisis. Door faillissementen, betalingsachterstanden en oplopende schulden slaan ondernemers steeds vaker de hand aan zichzelf. Altijd Wat bezoekt Noventa de Piave, het dorpje waar een ondernemer begin maart zelfmoord pleegde.
Altijd Wat besteedde eerder aandacht aan mensen die aan zelfdoding denken.

Altijd Wat Wijzer: Hoeveel kans heb je in de loterij?
Nederland is verslaafd aan gokken in loterijen. Maar hoe groot is de kans op het winnen van de hoofdprijs? Nog kleiner dat je denkt waarschijnlijk...

Deze uitzending van het programma Altijd Wat is uitgezonden op dinsdag 24 april door de NCRV. Te gast was Jan Kuitenbrouwer. De presentatie was in handen van Ghislaine Plag.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie