Uitzending
3 op Reis - Colombia - Engeland

Colombia - Engeland

3 op Reis

25-10-2009

| 3187 x bekeken | 0 reacties
7
In de zesde aflevering vinden we Daphne terug in Zuid-Amerika. De Colombiaanse plaats Cartagena, om precies te zijn. Een prachtige plek met een rauw randje, waar Daphne het echte salsadansen wordt bijgebracht door de lokale geweldenaars. Dennis bezoekt een surf- en skatefestival bij Cornwall en Devon, in Engeland! Het gaat er relaxed aan toe, al heeft het Engelse avontuur wel een knallend einde...

Daphne in Colombia – Caribische schwung
Het Columbiaanse Cartagena is de swingende bestemming van Daphne. Want ook hier zijn de Caribische invloeden volop aanwezig. Daphne krijgt salsa dansles van een groep Columbianen en voor ze het weet staat ze zelf op een podium. Ze bezoekt een project in één van de armste wijken in Cartagena en neemt een bootje naar Isla del Rozario, waar ze zich eens flink onder handen laat nemen.

Dennis in Engeland – Love peace and happiness
Dennis en zijn nieuwe beste vriend Bill gaan naar het sub-tropische surf-Mekka van Engeland om babes scoren. Nee, Bill is geen maatje van Dennis, maar een lichtblauw jaren'70 VW-busje, waarmee Dennis door de graafschappen Cornwall en Devon rijdt. En hij is niet de enige. Tijdens een tussenstop ontdekt Dennis dat 'ie uitblinkt in het neerschieten van duiven. Kleiduiven dan hè!

Deze uitzending van het programma 3 op reis met de titel Colombia - Engeland is uitgezonden op zondag 25 oktober door LLINK. De presentatie was in handen van Floortje Dessing en Sebastiaan Labrie.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie