Uitzending
3 op Reis - Mozambique - Duitsland

Mozambique - Duitsland

3 op Reis

27-9-2009

| 2913 x bekeken | 0 reacties
8
In aflevering drie vinden we Daphne terug tussen de wilde dieren in het Zuid-Afrikaanse Kruger National Park. Ze vervolgt haar visueel overweldigende reis naar de grens met Mozambique onder andere per boot en jeep. Dennis duikt op in de urban jungle van Berlijn, waar hij onder andere de underground clubscene verkent. Het betonnen oerwoud van de Duitse hoofdstad blijkt een hoop verborgen prachtplekjes te herbergen

Daphne begint in de derde aflevering aan een avontuurlijke bush to beach trip. Haar reis start in het bekendste wildpark van Zuid-Afrika, het Kruger National Park. Hier stapt ze in een jeep en op de boot om op safari te gaan. Waar ze ook komt, wilde dieren spot ze overal.

Nu maar hopen dat ze wegblijven tijdens die bush-braai, een barbecue midden in de wildernis. Uiteindelijk weet ze grens met buurland Mozambique te bereiken, waar na een lange tocht uiteindelijk het strand op haar ligt te wachten.

Ondertussen crosst Dennis met zijn scooter door de straten van Berlijn. Wanneer de Duitse Polizei hier een stokje voor steekt duikt hij ondergronds...

Dennis ontdekt samen met de Australische Adie de undergroundscene van Berlijn. Zo bezoekt hij oude kraakpanden, graffiti paradijzen, een leegstaand zwembad omgetoverd tot club en ervaart hij het laidback gevoel van deze scene.

Deze uitzending van het programma 3 op reis met de titel Mozambique - Duitsland is uitgezonden op zondag 27 september door LLINK. De presentatie was in handen van Floortje Dessing en Sebastiaan Labrie.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie