Uitzending
3 op Reis - Kroatië - Burning Man II

KroatiŽ - Burning Man II

3 op Reis

29-11-2009

| 6711 x bekeken | 0 reacties
7
In aflevering 12 verkent Daphne het bloedmooie eilland Hvar, vlak voor de Kroatische kust. KroatiŽ is sterk in opkomst als Europese vakantiebestemming, en Daphne ontdekt al snel waarom. Naast het overweldigende natuurschoon is er in de zomer namelijk ook een bruisend nachtleven te verkennen. Dennis kijkt ondertussen steeds meer zijn ogen uit op het geweldige Burning Man festival in de woestijn van Nevada. Kunst, feest, excentrieke mensen -en dat alles in een combinatie die je nergens anders ooit zult meemaken!

Daphne in Kroatie - Hvar
Vlak voor de Kroatische stad Split ligt het prachtige eiland Hvar, waar we Daphne in aflevering 12 tegenkomen. Hvar-stad is het toeristische epicentrum van deze nieuwe Europese hotspot.

Daphne gaat naar ťťn van de vele strand-eilandjes, bezoekt de populairste nachtclub Carpe Diem en ontdekt het binnenland van het jetset-eiland. Hier ontmoet ze Stipe en Evening, die haar een aantal geheime plekken van het eiland laten zien.

Dennis in the USA: ≠ Burning Man (Deel 2)
Dennis ontwaakt op het Burning Man festival in Black Rock City, Nevada. Een stad met 50.000 inwoners die zeven dagen lang als een ware fata morgana in het midden van de Black Rock woestijn opdoemt.

Na zeven dagen en het verbranden van een gigantische pop, verdwijnt de stad zonder enige spoortje achter te laten. Dit is Burning Man, het festival der festivals. Dennis ontdekt de mentaliteit van de Burners en kan zijn geluk niet op.

Deze uitzending van het programma 3 op reis met de titel KroatiŽ - Burning Man II is uitgezonden op zondag 29 november door LLINK. De presentatie was in handen van Floortje Dessing en Sebastiaan Labrie.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie