Uitzending
3 op reis - Griekenland - Chicago

Griekenland - Chicago

3 op reis

15-11-2009

| 5061 x bekeken | 0 reacties
6
In de negende aflevering kijkt Daphne haar ogen uit op het oogstrelende Griekse eiland Santorini. Ook haar slaapplek is nagenoeg perfect, maar haar zeiltocht naar de andere prachteilanden in de Cycladen Archipel loopt vervolgens helaas niet helemaal zoals gepland.
Dennis verkent in Amerika de zogenaamde Windy City, oftewel Chicago. Tussen de wolkenkrobbers duikt hij in het roemruchte gangsterverleden van de hotdogstad en kan deze typische Amerikaanse stad natuurlijk niet verlaten zonder zelf de trekker eens over te halen.

Santorini
Deze week geniet Daphne van het Griekse eiland Santorini. Santorini behoort tot de Cycladen archipel en na in één van de mooiste hotels te hebben geslapen vertrekt Daphne per zeilboot naar de nabijgelegen eilanden Folegandros en Ios.
Tijdens de reis is het echter snel gedaan met het gelukzalige gevoel waarmee Daphne was vertrokken. Daphne’s zeebenen blijken toch niet zo sterk te zijn als ze dacht...

Chicago
Deze week is Dennis in Chicago; de thuishaven van president Obama, hotdogs en wolkenkrabbers. Terwijl de halve stad afgezet is voor een optreden van Oprah Winfrey, duikt Dennis de gangstergeschiedenis van de Windy City in. Hij bezoekt plekken waar ooit grote namen als Al Capone en John Dillinger hun boevenstreken bekokstoofden.
Ook leert hij schieten van een Amerikaan in hart en nieren. De reislustige Dennis kan zijn geluk niet op in de stad die alles heeft wat Amerika kan bieden.

Deze uitzending van het programma 3 op reis met de titel Griekenland - Chicago is uitgezonden op zondag 15 november door LLINK. De presentatie was in handen van Floortje Dessing en Sebastiaan Labrie.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie