Uitzending
Vrw. zkt. Knst. - 17-11-2010

17-11-2010

Vrw. zkt. Knst.

805 x bekeken | 0 reacties
6
Trompettist Eric Vloeimans was afgelopen donderdag op het festival November Music in Den Bosch. Een festival over actuele muziek, waar hij op één avond twee hele verschillende concerten gaf. ’s Ochtendsvroeg begon de eerste repetitie al. Het werd vervolgens een dynamisch dagje.

Los Angeles nam vorige week een paar uurtjes bezit van een klein stukje Amsterdam. Om precies te zijn: in theater Desmet, en het ging over de jaren zeventig. Over The Eagles, Jackson Browne, Lori Lieberman, The Beach Boys en Crosby Stills, Nash and Young. Aanleiding: de presentatie van een nieuwe box met boek en CD’s over de westcoast-muziek van toen. Een deja-vu met popprofessor Leo Blokhuis.

Na ‘Open het dorp’, ‘Live-aid’, ‘Één voor Afrika’ en ‘Help de Russen de winter door’ wilde acteur Dick van den Toorn óók in actie komen. Samen met actrice Debbie Korper organiseert hij een benefiet, voor een ‘nog nader te bepalen doel’. Hoe zij samen het geld inzamelen is te zien in de cabaretske voorstelling ‘Rampen Tampen’ - Voor de vrolijke nood.

In de rubriek 'Op de valreep' deze week Rembrandts portretten van Jan Six in het Rijksmuseum in Amsterdam en de voorstelling ‘De opgaande zon’ door Toneelgroep Maastricht.

Deze uitzending van het programma Vrw. zkt. Knst. is uitgezonden op woensdag 17 november door NTR. De presentatie was in handen van Isolde Hallensleben.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie