Uitzending
Tijd voor MAX - Hooggevoeligheid uit de vage hoek

Hooggevoeligheid uit de vage hoek

Tijd voor MAX

18-10-2017

| 971 x bekeken | 0 reacties
7
De gewone man, hooggevoeligheid en dansen met parkinson.

Op basis van historische bronnen en egodocumenten vertelt historicus Jos Palm in zijn boek 'De gewone man' het verhaal van de kleine, gewone mensen, hun problemen, verlangens en onvrede. Want, in de geschiedenisboeken kom je hem meestal niet tegen: de gewone man.

Verder: het themanummer van het Psychologie Magazine over hooggevoeligheid is gepresenteerd. Het magazine wil dit onderwerp uit de vage hoek halen en meer aandacht geven op een wetenschappelijke manier. Dat gebeurt door middel van negen vragen en zes bekende Nederlanders doen hun verhaal. Liesbeth Kamerling is een van hen, ze vertelt bij ons wat hooggevoeligheid is en hoe ze zorgt dat ermee te leven is.

En in de documentaire 'Alles wat er is' gaan parkinsonpatiŽnten, ondanks hun grote moeite met bewegen, de uitdaging aan om te dansen. Bij ons aan tafel ťťn van die dansers Marc Vlemmix.

In deze uitzending van Tijd voor MAX was Liesbeth Kamerling te gast. Janny van der Heijden, RobŤrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Hooggevoeligheid uit de vage hoek werd uitgezonden op woensdag 18 oktober door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Piet Paulusma gaat na zijn vertrek bij SBS6 aan de slag als vaste weerman van Omroep MAX. Vanaf het nieuwe jaar maakt Piets Weer onderdeel uit van Tijd voor MAX. Buiten het seizoen van Tijd voor MAX blijft Piet te zien...
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten