Uitzending
Tijd voor MAX - Jubilerende Tineke Schouten

Jubilerende Tineke Schouten

Tijd voor MAX

19-10-2017

| 1191 x bekeken | 0 reacties
5
Tineke Schouten, Tatum Dagelet, Frans Duyts en Paula van der Oest.

Tineke Schouten vierde in september haar 35-jarige jubileum in het vak. En ze staat weer in de theaters met de voorstelling T-Splitsing. In de voorstelling gaat het over de keuzes die de comédienne maakt, maar ook over hoe haar leven had kunnen lopen.

Verder: voor iedereen die wel een steuntje in de rug kan gebruiken bij het vinden van een maatje is er het maatjesproject van het Oranjefonds. Tatum Dagelet en Frans Duyts zetten zich in voor dit project en in het televisieprogramma Maatjes Gezocht ontmoeten ze mensen die op zeer uiteenlopende vlakken wel wat hulp zouden kunnen gebruiken. Bij ons in de studio vertellen ze over het maatjesproject.

En na Tonio heeft Paula van Oest nu een heel andere film gemaakt. In Kleine IJstijd komt een groep vrienden bijeen om samen de as uit te strooien van held en vriend Kas. Ze delen een wild verleden vol seks, drugs en rock & roll en niet voor iedereen is het leven zo geworden als ze toen dachten. De regisseur schuift aan om te praten over de film en haar eigen leven.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Tineke Schouten, Paula van der Oest en Tatum Dagelet te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Jubilerende Tineke Schouten werd uitgezonden op donderdag 19 oktober door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie