Uitzending
Tijd voor MAX - Sacha de Boer leert ons portretfoto's maken

Sacha de Boer leert ons portretfoto's maken

Tijd voor MAX

19-11-2019

| 303 x bekeken | 0 reacties
6
Het boek Rinkeldekink van Martine Bijl is één van de genomineerde boeken voor de NS Publieksprijs. Presentatrice Hanneke Groenteman en uitgever van Rinkeldekink Tilly Hermans, beiden goed bevriend met de overleden schrijfster vertellen over multitalent Martine.

Voormalig journaallezer en tegenwoordig fotografe Sacha de Boer staat bekend om haar bijzondere portretfoto’s. Op de tentoonstelling Mediavrouwen in Museum Hilversum zijn drie portretten van haar te zien. Bij ons legt Sacha uit waar je bij het maken van een portretfoto op moet letten.

Cardioloog Janneke Wittekoek was één van de eersten in Nederland die zo’n tien jaar geleden aandacht vroeg voor het vrouwenhart. En dan met name voor de signalen die het hart bij vrouwen afgeeft bij een dreigend hartinfarct. Die signalen verschillen namelijk nogal van die van een mannenhart. We zijn nu tien jaar verder: is de medische wereld inmiddels wakker geschud?

Huisarts dokter Ted van Essen behandelt een interessante medische kwestie, en in de keuken 24Kitchen-chef Prins van den Bergh.

We spreken ook met gitaarvirtuoos Jan Akkerman. Jan is still going strong, toert door het hele land en bracht onlangs zijn 45ste album uit, Close Beauty. Ook dochter Laurie Akkerman is te gast; zij heeft zelf ook muzikale ambities maar die liggen op een ander vlak dan die van haar vader.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Sacha de Boer, Hanneke Groenteman en Jan Akkerman te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Sacha de Boer leert ons portretfoto's maken werd uitgezonden op dinsdag 19 november door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie