Uitzending
Tijd voor MAX - Een heerlijk dessert van Danny

Een heerlijk dessert van Danny

Tijd voor MAX

26-11-2019

| 217 x bekeken | 0 reacties
6
Het precies 100 jaar geleden dat vliegtuigpionier Anthony Fokker vanuit Duitsland, waar hij als wapenindustrieel werkzaam was, naar Nederland uitweek. In Museum Huis Doorn gaat daarom op 29 november de tentoonstelling Fokker! Onbegrensd in leven en werk van start. We spreken met de violist en nazaat Edmond Fokker over zijn beroemde familielid.

Exact 10 jaar is ze gestopt met zingen en haar 80ste verjaardag nadert. We hebben het over Tina Turner. Elle Denneman vertelt over deze geweldige zangeres.

In de keuken 24Kitchen-chefkok Danny Jansen.

Muzikant en producer Erwin Musper en gitarist Ruben Hoeke hebben samen met vele andere gerenommeerde Nederlandse muzikanten de handen ineen geslagen. Om met een speciale veiling een weeshuis in Ecuador van de ondergang te redden. Erwin en Ruben vertellen over deze actie. Red House en de Ruben Hoeke Band geeft een spetterend optreden.

Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Een heerlijk dessert van Danny werd uitgezonden op dinsdag 26 november door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie