Uitzending
Tijd voor MAX - Jasmine Sendar over Dit zijn wij

Jasmine Sendar over Dit zijn wij

Tijd voor MAX

20-11-2019

| 297 x bekeken | 0 reacties
6
Een nieuw Gouden Boekje, Adje doet heel druk, geschreven door Adriaan van Dis en geïllustreerd door Lotte Klaver. Ze vertellen hier meer over.

Sinds vorig week zendt KRO-NCRV de 16-delige dramaserie Dit zijn wij uit, over een aantal mensen die op dezelfde dag jarig zijn, maar die voor de rest volkomen verschillend zijn. Toch krijgen ze allemaal te maken met universele thema’s als liefde, dood en trauma. Eén van de personages in Dit zijn wij wordt vertolkt door actrice Jasmine Sendar.

Afgelopen zomer werd Rick Brink gekozen tot ‘minister’ van Gehandicaptenzaken. Als ervaringsdeskundige moet hij ervoor gaan zorgen dat er meer aandacht komt voor de 2 miljoen gehandicapten die Nederland telt. Inmiddels heeft hij een portfolio samengesteld van deskundigen met een beperking, zodat de media niet langer slechts uit hetzelfde lijstje met ‘valide’ duiders hoeven te putten.

Ook voedselprofessor Jaap Seidell is te gast, en in de keuken de winnares van Heel Holland bakt Anna Yilmaz.

Het optreden is van Sandra Kim, in 1986 op dertienjarige leeftijd winnares van het Eurovisie Songfstival voor België en daarmee de jongste winnares ooit.

In deze uitzending van Tijd voor MAX was Jasmine Sendar te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Jasmine Sendar over Dit zijn wij werd uitgezonden op woensdag 20 november door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie