Uitzending
Tijd voor MAX - 30 jaar De Kast!

30 jaar De Kast!

Tijd voor MAX

27-11-2019

| 182 x bekeken | 0 reacties
5
De laatste uitzending van het seizoen 2019 van het programma De ReŁnie wordt uitgezonden. In deze aflevering zien oud-klasgenoten van instituut Clingendael elkaar na vele jaren weer terug. Onder wie diplomate Marriet, voormalig ambassadeur in MacedoniŽ en nu op het ministerie van Buitenlandse Zaken verantwoordelijk voor humanitaire hulp. Met Marriet en De ReŁnie-presentatrice Anita Witzier nemen we alvast een voorschotje op deze bijzondere laatste uitzending.

Miss Nederland Sharon Pieksma vertrekt naar Amerika voor de Miss Universe Verkiezing. Sharon vertelt wat ze van dat spektakel verwacht ťn natuurlijk hoe ze het voor elkaar gaat krijgen om te winnen.

December komt eraan en dat betekent dat het weer tijd begint te worden voor het jaarlijkse radio- hoogtepunt: De Top 2000. Om alvast in de stemming te komen is morgen de aftrap met de Top 2000 Quiz met onder andere Anniko van Santen.

Van hoogleraar klinische neuropsychologie Margriet Sitskoorn verschijnt haar nieuwste boek Het 50+ Brein. Waarin ze de nieuwste wetenschappelijke inzichten over het verouderende brein koppelt aan praktische tips voor het toepassen van deze kennis in het dagelijks leven.

Culinair expert Janny van der Heijden schuift ook aan, alsmede leden van operagezelschap The Fat Lady, waarvoor Janny ambassadeur is. Wat is The Fat Lady precies en wat spreekt Janny er zo in aan?

Op 14 december 2019 viert de Friese popgroep De Kast in originele bezetting het 30-jarig jubileum van de band met een concert in de AFAS Live. Zanger Syb van der Ploeg blikt terug op 30 jaar De Kast en natuurlijk laten we hem niet gaan voor hij samen met de hele band voor ons heeft opgetreden.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Anita Witzier, Anniko van Santen, Margriet Sitskoorn en Syb van der Ploeg te gast. Janny van der Heijden, RobŤrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel 30 jaar De Kast! werd uitgezonden op woensdag 27 november door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie