Uitzending
Tijd voor MAX - Erica gaat weer op reis!
Tijd voor MAX - Erica gaat weer op reis!

Erica gaat weer op reis!

Tijd voor MAX

15-11-2019

| 300 x bekeken | 0 reacties
6
Erica Terpstra gaat weer op reis! In een nieuwe reeks van haar programma gaat ze onder andere naar Peru. Een goed moment om terug te blikken op de vele reizen die Erica heeft gemaakt in haar leven.

Kasper van Kooten staat voor het eerst in vier jaar weer in het theater. Hij maakt zijn rentree met de voorstelling 'Speeltijd'. Daarin laat hij als stand-up comedian zien wie hij echt is.

Sinterklaas komt aan in Nederland. Lieke van Lexmond is te zien in de nieuwste Sinterklaasfilm: de brief voor Sinterklaas.

De Week van de Mediawijsheid. Prinses Laurentien draagt dit initiatief een warm hart toe.

Tamara Seur liep een klein jaar mee met het Forensisch Team van de politie in Rotterdam. In dit boek staan fascinerende verhalen over die tijd, maar er zijn toch ook zaken waar ze achteraf gezien liever niet haar neus in had gestoken.

En Robčrt van Beckhoven staat in de keuken.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Erica Terpstra, Kasper van Kooten, Lieke van Lexmond, Prinses Laurentien en Tamara Seur te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Erica gaat weer op reis! werd uitgezonden op vrijdag 15 november door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie