Uitzending
Tijd voor MAX - Tim Douwsma heeft veel te vertellen!

Tim Douwsma heeft veel te vertellen!

Tijd voor MAX

18-11-2019

| 236 x bekeken | 0 reacties
6
Schrijver Ilja Leonard Pfeijffer met zijn boek Grand Hotel Europa één van de genomineerden voor de NS Publieksprijs.

Advocaat Geert-Jan Knoops interviewde exclusief voor MAX de wereldberoemde thrillerschrijver John Grisham die in Nederland is om zijn nieuwste boek De onschuldigen te promoten. We zien welke spraakmakende nieuwtjes dat heeft opgeleverd.

Zanger Tim Douwsma is te gast. Tim heeft een heleboel dingen om trots op te zijn: zo heeft hij een rol bemachtigd in Britt Dekkers paardenfilm Whitestar, treedt hij op in The Christmas Show in het Ziggo Dome, is hij in september vader geworden van zoon Dez én is zijn kinderboek Tim ertussenin uitgebracht. Genoeg om over te praten dus.

Fotograaf Chris de Bode fotografeerde in opdracht van organisatie Save the children, kinderen van over de hele wereld om hun toekomstdromen vast te leggen. Het resultaat is het boek Droomfoto’s.

Het optreden is van Cloudbusting, een band van vijf Britse muzikanten die maar één doel hebben: de muziek van muzikaal fenomeen Kate Bush zoveel mogelijk live op de podia te brengen.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Tim Douwsma, Geert-Jan Knoops en Ilja Leonard Pfeijffer te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Tim Douwsma heeft veel te vertellen! werd uitgezonden op maandag 18 november door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie