Uitzending
Tijd voor MAX - Kinky Boots laat zich horen!

Kinky Boots laat zich horen!

Tijd voor MAX

22-11-2019

| 252 x bekeken | 0 reacties
7
Vajčn van den Bosch, Jonathan Demoor en Naidjim Severina spelen in de nieuwe musical Kinky Boots. Hier komen ze over vertellen én ze treden op.

Jan Willem Schermerhorn en zijn vrouw Pamela kregen iets meer dan een jaar geleden te horen dat hun beide kinderen een ernstige, dodelijke stofwisselingsziekte hebben. Samen vechten ze dagelijks voor de toekomst van hun kinderen en richtten ze de , Bobby en Robine Foundation op.

Er is een documentaire gemaakt over het leven van Maite Hontelé in Colombia. Daarnaast vertelt ze waarom ze gestopt is met trompetspelen.

Antoine Hermans maakt makreel en gamba’s met ingelegde groentjes en lobbige soja bouillon.

Op de stoep van Soestdijk is een nieuw boek met persoonlijke verhalen over Paleis Soestdijk. Justine Marcella en oud-Huismeester Harry Gillis vertellen hun verhaal.

In deze uitzending van Tijd voor MAX was Justine Marcella te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Kinky Boots laat zich horen! werd uitgezonden op vrijdag 22 november door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie