Uitzending
Tijd voor MAX - Benja Bruining te zien in de tolk van Java

Benja Bruining te zien in de tolk van Java

Tijd voor MAX

13-11-2019

| 323 x bekeken | 0 reacties
6
Acteur Benja Bruining is te zien in de voorstelling De tolk van Java, naar het gelijknamige prijswinnende boek van Alfred Birney. De Tolk van Java gaat over de trauma’s die vele gemengde Nederlandse en Indische gezinnen overhielden aan de strijd om de onafhankelijkheid van Indonesië.

Cabaretier en acteur Paul Haenen vertelt over Haenen brengt vreugde, zijn theatershow waarin hij als Paul Haenen zijn persoonlijke visie geeft op actuele gebeurtenissen. Maar toch ook nog af en toe Dominee Gremdaat en Margreet Dolman aan het woord laat.

Striptekenaar en story artist Wilbert Plijnaar over het boek van collega-striptekenaar Peter de Wit Een Rotterdammer in Hollywood dat het leven en de carrière van Plijnaar. Die onder andere voor de Pep en de Donald Duck werkte en later in Hollywood betrokken was bij beroemde animatiefilms als Shrek en Ice Age, als onderwerp heeft.

In de keuken culinair journalist en kookboekenschrijver Karin Luiten.

Het optreden is van musicalacteurs Mariska van Kolck en Dook van Dijck die vanaf januari te zien en te horen zijn in de nieuwe musical Haal het doek maar op, over artiesten die samen op schnabbeltoer zijn en tijdens eindeloze busritten lief en leed met elkaar delen.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Mariska van Kolck, Paul Haenen en Peter de Wit te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Benja Bruining te zien in de tolk van Java werd uitgezonden op woensdag 13 november door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie