Uitzending
Tijd voor MAX - Passie en doorzettingsvermogen in de wetenschap!

Passie en doorzettingsvermogen in de wetenschap!

Tijd voor MAX

25-11-2019

| 268 x bekeken | 0 reacties
6
Beatles by Girls neemt je mee op een denkbeeldige reis naar het Liverpool van de jaren 60. Ze laten je de Beatles-muziek herontdekken, vanuit het gezichtspunt van een vrouw.

Michel Boerebach stond ooit als voetballer tegenover Diego Maradona in het veld, maar verloor zestien jaar geleden twee zoons bij een auto-ongeluk. Het diepe dal waar hij door ging beschreef hij in het boek Hoi papa.

Henkjan Smits presenteert de Evergreen Top 1000, een radio- en televisieprogramma vol met de populairste evergreens van 2019. Eerder voerde hij al uitgebreid campagne voor het nummer Roller Coaster van Danny Vera, en dat was niet zonder succes.

De wetenschap moet gevierd worden en wetenschappers moeten het podium krijgen dat ze verdienen! Jim Jansen en Els Visser vertellen over passie en doorzettingsvermogen, het thema van het Gala van de Wetenschap dit jaar.

Meester Patissier Robčrt van Beckhoven maakt een klassieke zoet gevulde speculaas.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Henkjan Smits en Michel Boerebach te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Passie en doorzettingsvermogen in de wetenschap! werd uitgezonden op maandag 25 november door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie