Uitzending
Tijd voor MAX - Jetty Mathurin wil energie in nieuwe generatie stoppen

Jetty Mathurin wil energie in nieuwe generatie stoppen

Tijd voor MAX

20-10-2017

| 951 x bekeken | 0 reacties
6
Bas Nijhuis, Jetty Mathurin en Jonge Valken. Waar de meeste jongetjes ervan dromen om voetballer te worden, wilde Bas Nijhuis al van jongs af aan als scheidsrechter op het veld staan. En dat is gelukt, op het hoogste niveau. Daarbij was zijn vader, scheidsrechter bij de amateurs, zijn voorbeeld. Vader en zoon Nijhuis komen langs om te praten over het boek van Bas: Niet Zeiken, Voetballen!

Verder: Jetty Mathurin staat sinds 1989 op het toneel met solovoorstellingen, maar daar komt nu een eind aan. De voorstelling waarmee ze nu op tournee gaat, zal haar laatste zijn. Ze wil haar energie steken in de volgende generatie.

En met meer dan honderd hotels in binnen- en buitenland geldt Van der Valk als één van de grootste familiebedrijven van Nederland. De meeste familiebedrijven overleven niet drie generaties lang, maar Van der Valk is hard op weg naar een vijfde wisseling. Oprichter Martinus van der Valk heeft gezorgd voor ruim 800 familieleden. In Jonge Valken zetten zes van zijn achterkleinkinderen de hoteldeuren open. Twee van hen, Esther Hammink en Bill van der Valk vertellen in de studio over het programma.

In deze uitzending van Tijd voor MAX was Jetty Mathurin te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Jetty Mathurin wil energie in nieuwe generatie stoppen werd uitgezonden op vrijdag 20 oktober door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie