Uitzending
Tijd voor MAX - Fika met Yvon Jaspers

Fika met Yvon Jaspers

Tijd voor MAX

23-10-2017

| 1144 x bekeken | 0 reacties
6
Yvon Jaspers, Hendrik Groen en André Donker. Yvon Jaspers is gek op Scandinavië. Daarom is ze op reis gegaan door Noord-Europa om te kijken wat gewone mensen daar eten. Die ervaringen heeft ze nu gebundeld in het kookboek De Keukentafel van het Noorden. Ze schuift aan om te vertellen over haar kookboek en ze heeft nieuws over Boer Zoekt Vrouw.

Verder: de twaalfdelige televisieserie Het geheime dagboek van Hendrik Groen gaat beginnen! Twaalf weken lang kunnen we genieten van de avonturen van Hendrik Groen. Regisseur Tim Oliehoek en Olga Zuiderhoek komen naar de studio om te praten over de serie naar de gelijknamige bestseller.

En André Donker gaat het hebben over egels. Hij ging voor ons op zoek naar de stekelige diertjes en bezocht de egelopvang. Onze boswachter vertelt ook wanneer je een egel naar de opvang moet brengen en wanneer juist niet.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Yvon Jaspers, Olga Zuiderhoek en Tim Oliehoek te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Fika met Yvon Jaspers werd uitgezonden op maandag 23 oktober door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie