Uitzending
Tijd voor MAX - Angela Groothuizen over nieuwe projecten!

Angela Groothuizen over nieuwe projecten!

Tijd voor MAX

13-1-2020

| 256 x bekeken | 0 reacties
6
14 januari is het zestig jaar geleden dat een groot deel van Tuindorp Oostzaan in Amsterdam overstroomde. Een vergeten watersnood ramp waarbij tienduizenden mensen hun huis moesten ontvluchtten. Ton van Baardwijk en Nel Christ maakten de ramp mee. Ze vertellen hierover.

Angela Groothuizen zit niet stil! Ze vertelt over haar projecten. Samen met Natasja Froger en Caroline Tensen gaat ze Five Days Inside een instelling in Nederland, The Voice Senior en Holland’s Got Talent komen er weer aan én ze staat ook nog op de planken met haar show Lueke Binge.

Gordon en Tineke de Nooij nemen in het programma ‘100 jaar jong’ een kijkje in het leven van mensen die ouder zijn dan 100 jaar. Samen vertellen ze over het programma.

Zeg je Wouter de Jong dan zeg je Mind Gym! Na zijn twee boeken heeft hij nu ook een kinderversie geschreven: Superkrachten voor je hoofd. Daarnaast staat hij deze maand in de theaters.

Janny van der Heijden staat in de keuken en ze heeft weer een mooi kookschriftje opgestuurd gekregen.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Angela Groothuizen, Tineke de Nooij en Wouter de Jong te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Angela Groothuizen over nieuwe projecten! werd uitgezonden op maandag 13 januari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie