Uitzending
Tijd voor MAX - Als het aan Francine Oonk ligt, wordt 2020 het Anton Pieckjaar

Als het aan Francine Oonk ligt, wordt 2020 het Anton Pieckjaar

Tijd voor MAX

9-1-2020

| 241 x bekeken | 0 reacties
6
Als het aan Francine Oonk ligt, wordt 2020 het Anton Pieckjaar. Vanaf 10 januari is de achterkleindochter van de misschien wel bekendste tekenaar van Nederland de kersverse conservator van het Anton Pieckmuseum.

Operazanger Marco Bakker treedt op.

Actrice Toprak Yalçiner komt vertellen over het nieuwe seizoen van Vier handen op één buik.

Minh Vu vertelt over muziektheaterstuk ‘Vietnam’. Een theatrale en muzikale bewerking van het boek ‘Vietnam Uitgevlucht’ dat theatermaker Minh Vu schreef over zijn eigen geschiedenis, samengesteld uit de verhalen die hij optekende van zijn vader, zijn broers en zussen en zelfs van de Hollandse bemanning aan boord van het koopvaardijschip.

En Johan staat in de keuken, hij is de derde bakker die de Heel Holland Bakt-tent moest verlaten.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Marco Bakker en Toprak Yalçiner te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Als het aan Francine Oonk ligt, wordt 2020 het Anton Pieckjaar werd uitgezonden op donderdag 9 januari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie