Uitzending
Tijd voor MAX - Jacqueline Blom is te zien in indrukwekkende voorstelling ‘Tonio’

Jacqueline Blom is te zien in indrukwekkende voorstelling ‘Tonio’

Tijd voor MAX

15-1-2020

| 230 x bekeken | 0 reacties
6
Hoogleraar Voeding en Gezondheid Jaap Seidell praat ons iedere maand bij over de feiten en fabels over voeding. Grote kans dat je in de winter te weinig vitamine D binnenkrijgt. Jaap Seidell legt uit wat je hier tegen kunt doen.

Na een boek en een film, komt er nu ook de theatervoorstelling ‘Tonio’. In deze voorstelling staat de zoektocht van de ouders om samen overeind te blijven centraal. Actrice Jacqueline Blom, hoofdrolspeelster in het theaterstuk, vertelt.

Vrijdag 17 januari begint één van de grootste designbeurzen van Europa: Maison et Objet. Eén van de meest toonaangevende ontwerpers van ons land, Jan des Bouvrie, bespreekt de laatste trends.

De topmuzikanten van Her Majesty treden op.

Actrice Esmée van Kampen vertelt over de film Hemelrijken: een drama rond twee zussen in de Eindhovense achterstandswijk Hemelrijken, die proberen het hoofd boven water te houden. Esmée vertolkt de rol van Samantha.

Chef-kok Jonathan Zandbergen staat in de keuken en maakt een heerlijk, winters gerecht.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Jacqueline Blom, Esmée van Kampen en Jan des Bouvrie te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Jacqueline Blom is te zien in indrukwekkende voorstelling ‘Tonio’ werd uitgezonden op woensdag 15 januari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie