Uitzending
Tijd voor MAX - Nicky Opheij is op zoek naar de liefde in Brabant

Nicky Opheij is op zoek naar de liefde in Brabant

Tijd voor MAX

7-1-2020

| 450 x bekeken | 0 reacties
6
Nicky Opheij won in 2014 Hollands Next Top Model, was Miss Nederland in 2017 en is nu op zoek naar de liefde in Brabant.

2019 was een zwaar jaar voor Rob de Nijs en zijn vrouw Jet. Bij Rob werd de ziekte van Parkinson geconstateerd en hij kondigde zijn afscheid als zanger aan.

De Nederlandse Soul Sisters treden op.

De eerste afvaller van Heel Holland Bakt Ingmar staat in de keuken.

Bas Uijlings is in 2019 vierde geworden in een wereldwijde wedstrijd voor bruidsfotografie, hij is de enige Europeaan in de top-10.

Van alle antibiotica wordt penicilline het vaakst voorgeschreven, maar zoín 10 op de 100 patiŽnten denkt dat hij of zij er allergisch voor is. Een probleem, omdat er dan uitgeweken moet worden naar andere antibiotica die soms minder goed werken en vaak ook nog duurder zijn. En dat terwijl die vermeende penicilline-allergie nogal eens een fabeltje blijkt. Ted vertelt.

In deze uitzending van Tijd voor MAX was Rob de Nijs te gast. Janny van der Heijden, RobŤrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Nicky Opheij is op zoek naar de liefde in Brabant werd uitgezonden op dinsdag 7 januari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie