Uitzending
Tijd voor MAX - Stanley Burleson over de musical We Will Rock You

Stanley Burleson over de musical We Will Rock You

Tijd voor MAX

14-1-2020

| 281 x bekeken | 0 reacties
6
Hoogleraar veroudering Andrea Maier snijdt het onderwerp mondgezondheid bij ouderen aan. De gezondheid van de mond hangt samen met het risico op hart- en vaatziekten en dementie.

Koningin Máxima is woensdagmiddag 15 januari 2020 in Noordwijkerhout aanwezig bij de viering van het honderdjarig bestaan van de welpen van Scouting Nederland. Máxima-expert Josine Droogendijk vertelt wat ze hier precies gaat doen en legt de hechte band tussen de oranjes en de scouting uit.

Ons land telt in totaal rond de 8000 patiënten met sarcoïdose. Wat is dit precies en wat zijn de klachten? Huisarts Ted van Essen vertelt.

Debby Petter is te zien in de theaters met een nieuwe voorstelling De Liefde Voorbij.

Musicalster, zanger, danser en choreograaf Stanley Burleson schuift aan. Hij staat nog tot en met 16 februari met de musical We Will Rock You in het theater.

En Anna Yilmaz, winnaar van Heel Holland Bakt 2019, staat in de keuken. Ze maakt haar auditietaart van Heel Holland Bakt!

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Stanley Burleson en Debby Petter te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Stanley Burleson over de musical We Will Rock You werd uitgezonden op dinsdag 14 januari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie