Uitzending
Tijd voor MAX - Inge de Bruijn gaat televisieprogramma presenteren

Inge de Bruijn gaat televisieprogramma presenteren

Tijd voor MAX

16-1-2020

| 230 x bekeken | 0 reacties
6
Inge de Bruijn duikt in verborgen geschiedenissen, reist door binnen- en buitenland op zoek naar mooie plekken in haar programma 'Nederland ontdekt’.

Strip- en rechtbanktekenaar Aloys Oosterwijk schuift aan.

Dierenarts aan huis, Pim Hegeman schreef een boek over zijn avonturen met huisdieren en hun baasjes. Ook heeft hij nu een eigen radio-rubriek op 100% NL. Wat maakt hij allemaal mee tijdens zijn huisbezoeken? Hij vertelt.

Jazz-zangeres Fay Claassen laat zich niet in hokjes plaatsen. Ze komt met de popplaat Close To You. Ze vertelt hierover en treedt op.

Lisa en Pieter vertellen over de Nederlandse Netflix Original Ares, een psychologische horrorserie over een exclusief studentencorps.

En Jeroen staat in de keuken, hij is de vierde bakker die de Heel Holland Bakt-tent moest verlaten.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Inge de Bruijn en Aloys Oosterwijk te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Inge de Bruijn gaat televisieprogramma presenteren werd uitgezonden op donderdag 16 januari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie